Search
Close this search box.

Het meest winstgevende

spaarsysteem van Nederland

PLUSpunten

Het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland

Wist je dat PLUSpunten het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland is?

Iedere euro die je spaart is maar liefst 1,50 euro waard. Dat is een rendement van maar liefst 50 procent! Dat doet geen andere supermarkt ons na!

En vanaf nu spaar je ze bij jouw PLUS dus ook digitaal met de PLUS app. Daarmee zijn je PLUSpunten altijd binnen handbereik. 

Hoe werkt het?

Sparen met de PLUS app: zo werkt het

Vanaf nu kun je ook PLUSpunten sparen met de app. Zo heb je je spaarkaart altijd bij de hand. Bekijk de video’s, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt. 

Stap 1: beginnen met sparen met de PLUS app

Sparen met de PLUS app is heel makkelijk. Download de app voor Android of iOS (Apple) en log in met je PLUS account. Deze kun je ook aanmaken in de app. Activeer digitaal sparen onder instellingen en het sparen kan beginnen. Vanaf 6 april 2022 kan dit bij elke PLUS winkel! 

Stap 2: In de winkel punten sparen

Je spaart punten in de winkel tijdenshet afrekenen. Scan in de winkel jouw QR-code bij de kassa. Je digitale punten worden dan direct toegevoegd aan je spaarkaart. 

Stap 3: Verzilver je volle spaarkaart!

Wil je een volle spaarkaart inleveren? Selecteer dan binnen de PLUS app de optie om je PLUSpunten te verzilveren. Zo maak je een eenmalige, unieke QR-code aan. Laat deze scannen bij de kassa of bij de servicebalie in jouw winkel. Je wordt dan direct uitbetaald. 

.

Handig aan sparen met de PLUS app:

Download PLUS app voor Android

Download PLUS app voor iOS

De kleine lettertjes:

*M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen zoals tabak, slijterij, statiegeld en koopzegels.

**De gegevens die je invult gebruiken we alleen voor controle en worden niet openbaar gemaakt. Na de controle vernietigen we de spaarkaarten meteen.