Search
Close this search box.

Spaar voor jouw Buurthempie

Het komende EK kunnen we weer lekker met elkaar supporteren. Dit doen we het liefst met vrienden thuis, in de tuin met een barbecue, of zij aan zij in de kroeg… en dat allemaal in onze eigen buurt. Daarom hebben we meer dan 300 unieke ‘Buurthempies’, bedrukt met je eigen plaatsnaam. Zo laat je zien dat je niet alleen trots bent op oranje, maar ook op je eigen buurt.
 

Alle buurten dragen oranje

Bij PLUS spaar je van zondag 26 mei t/m zaterdag 22 juni 2024 voor jouw Buurthempie. Je ontvangt bij elke €10,- aan boodschappen* 1 spaarzegel of meer zegel(s) bij actieproducten. Bij 10 zegels is je spaarkaart al vol. Spaar je met de PLUS app? Dan krijg je zelfs 2 zegels cadeau. Kaart vol? Dan kan je voor €4,99 jouw Buurthempie ophalen! Scoor jij het Buurthempie met jouw plaatsnaam achterop? Of juich je liever mee in het hempie met Nederland achterop? Je kan zoveel Buurthempies sparen als je wilt! Wees er snel bij, want: OP=OP!

Lever je volle spaarkaart uiterlijk zaterdag 29 juni in.

 

Handig... rits 'm dicht en het is ook nog een tas!

Een leuke extra aan dit hempie is de handige rits aan de onderkant, waarmee je niet alleen tijdens het EK, maar ook daarna het hemdje kunt omtoveren tot een herbruikbare tas!
 

Spaar met de PLUS app en krijg 2 zegels GRATIS!

Ontdek de voordelen van sparen met de PLUS app:

  • Geen gedoe met losse zegels.
  • Direct zien hoeveel je hebt gespaard.
  • Makkelijk zegels delen met anderen.
  • Samen met je gezinsleden sparen op één account.
  • Je volle spaarkaart altijd bij de hand.
  • 2 zegels GRATIS!

Bij elke 10 euro aan boodschappen* ontvang je 1 spaarzegel. Wil je sneller sparen? Kijk in de folder voor de actieproducten met gratis zegels.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Attentie..........

Deze pagina wordt in een nieuw tabblad geopend

Website PLUS Verhoeven blijft open staan